Strict Standards: Non-static method ws::checkAllowNewUpade() should not be called statically in /var/www/vhosts/apperthy.be/httpdocs/CmWare/pages/website/common.php on line 4
Apperthy - Index

Schoonmaak

Schoonmaak

Wilt u dat uw bedrijf, winkel of gebouw er steeds even net en proper uitziet, zonder dat u zich er zelf om hoeft te bekommeren?
Kies dan Apperthy, zowel voor periodieke als voor grote schoonmaak.

Glaswas

Glaswas

Heeft uw bedrijf, winkel of gebouw glaspartijen die om een regelmatige wasbeurt vragen? Bent u het beu om zelf de vensters van uw woning te wassen? Apperthy doet glaswas voor bedrijven, winkels, overheidsdiensten en particulieren.

Dienstencheques

Dienstencheques

Op zoek naar hulp in je huishouden?
Apperthy heeft vast en zeker een goede huishoudhulp voor u.
U betaalt met dienstencheques. Het levert u nog belastingvoordeel op ook.

Schoonmaak, glaswas of huishoudhulp?

In goede handen bij Apperthy...

Bent u als bedrijf, winkel, overheidsdienst of particulier op zoek naar een betrouwbare partner voor uw schoonmaakklussen, van welke aard ook? Apperthy heeft jaren ervaring en deskundigheid als schoonmaakbedrijf voor de regio Limburg.

Waarom kiezen voor Apperthy? 

  • U als klant staat centraal bij Apperthy. Apperthy kiest voor een persoonlijke aanpak en doet er alles aan om diensten te bieden op uw maat. Een goede communicatie tussen onze bedrijfsleiders, onze medewerkers en uzelf staat borg voor duidelijke afspraken.
  • Bij Apperthy staat de kwaliteit van de schoonmaakdiensten voorop. Door de jarenlange ervaring heeft Apperthy een vast team van professionele medewerkers. Deze medewerkers werken op een kwaliteitsvolle, veilige, ordelijke en nette manier, met het nodige respect voor het milieu.

Kortom: uw schoonmaaktaken zijn in goede handen bij Apperthy! 


Apperthy: what's in a name?

De naam Apperthy verwijst naar Annie Appermans en Freddie Thys, de twee stichters van het schoonmaakbedrijf in het begin van de jaren 80.

Zoveel jaren later runnen dochter Kim Thys en haar man Gunter Vrancken het familiaal schoonmaakbedrijf met evenveel overgave als hun voorgangers.